×

Ova stranica koristi kolačiće. Daljnjim pregledavanjem stranice dajete nam suglasnost za korištenje kolačića.

Cristiano Ronaldo

CR7 ostvaruje svoj san
Cristiano Ronaldo
CR7 postiže više u igri uz elitnu prehranu
Cristiano Ronaldo
Granice postoje samo kako bi ih on mogao prelaziti
Cristiano Ronaldo
CR7 ostvaruje svoj san

Nogometni šampion Cristiano Ronaldo, kojeg sponzorira Herbalife, govori o svojim sportskim počecima iz djetinjstva. Svi u Ronaldovoj obitelji voljeli su nogomet i odrastao je igrajući nogomet na ulici s prijateljima. Ronaldo kaže da ga je njegov otac, koji je radio u nogometnom klubu, jednog dana pitao zašto ne bi došao i igrao dok on radi. Otada je Ronaldo stalno odlazio u klub i igrao uz očevu pomoć. Dopadalo mu se što je dio tima, a igrao je radi užitka. Ronaldo kaže da je već tada znao da je drugačiji od ostalih igrača, no nije slutio da će jednog dana postati profesionalni igrač. No, kaže da je nakon tri-četiri godine počeo razmišljati o profesionalnim timovima u kojima bi volio igrati. Gledao je mnoge treninge i utakmice i njegov san da postane profesionalni nogometaš bio je sve intenzivniji.

CR7 postiže više u igri uz elitnu prehranu

Nogometni šampion Cristiano Ronaldo govori o tome kako u mladosti nije previše razmišljao o prehrani i prvenstvena motivacija mu je bila da uživa. Tek je u svojem kasnijem razvoju počeo uviđati važnost prehrane. Ronaldo kaže da svoje tijelo smatra oružjem koje mu daje prednost pred drugim igračima. Misli da je oporavak nakon treninga i utakmica presudan za uspješnost, pa je zato za partnera odabrao Herbalife. Ronaldo kaže da neće biti najbolji bez pravilnog treninga i pravilnog goriva za svoje tijelo. A nema nikakve sumnje – Ronaldo želi biti najbolji.

Granice postoje samo kako bi ih on mogao prelaziti

Nogometni šampion Cristiano Ronaldo, kojeg sponzorira Herbalife, govori o tome kako je biti otac za njega ostvarenje sna. Jako uživa dajući savjete svojem sinu, voli ga voditi u školu i ljubav prema njemu ga ispunjava. Kaže kako svojem sinu savjetuje da vjeruje u sebe, da bude marljiv i da slijedi svoje snove. Isto tako ga uči da ako želi da ga drugi poštuju, i on mora poštovati druge. Ronaldo kaže da se do sada njegova karijera sastojala od prisiljavanja da prekorači granice kako bi postigao rezultate. Uživa živjeti u sadašnjem trenutku i ne brine previše o budućnosti, jer je uvjeren da će biti dobra. Ronaldo se osjeća fizički u odličnom stanju i veseli se što će i dalje igrati nogomet.